Szállítás és fizetés

SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS

Fizetési módok

A www.chocomaze.sk internetes áruházban a következő fizetési módokat veheted igénybe:

1. Átutalással: a Tatra Banka-ban vezetett számlaszámunkra, szla.sz: 2928881713/1100, amely az e-mailben érkező visszaigazolásban is szerepel. Mihelyt könyveltük a rendelés ellenértékét számlánkon, azonnal elkészítjük a csomagot.

2. Fizetés a PayPal rendszerén keresztül bankkártyával illetve PayPal számlával. A rendelési folyamat befejezése után az a vásárló, aki ezt a fizetési lehetőséget választja átirányításra kerül a PayPal oldalára, ahol két felajánlott lehetőség közül választhat - vagy bejelentkezik PayPal számlájára, vagy megadja bankkártya adatait.

3. Utánvét: Választható postai, illetve futárral történő kiszállítás esetén is.

 

Szállítás

Az alábbi szállítási módok közül választhat (az árak csak Szlovákiára vonatkoznak, a magyarországi díjszabásért görgessen lejjebb)

1. GLS futár: futár szolgáltatás igénybevételével 1 napos kiszállítást tudunk garantálni. A kiszállítás díja: 5 EUR.

2. Szlovák Posta: a csokoládék a legyártás utáni következő  napon kerülnek kiszállításra. A csomag a postán vehető át. A kiszállítás díja: 2,50 EUR - max. 3 db. csokoládé rendelése esetén!

3. Szlovák Posta: a csokoládék a legyártás utáni következő  napon kerülnek kiszállításra. A csomag a postán vehető át. A kiszállítás díja: 4 EUR - 3 db csokoládé feletti rendelés esetén!

 

Magyarországi díjszabás:

1. Magyar Posta: Elsőbbségi küldeménykényt. A kiszállítás díja: 5 EUR.